Theoriecursus

Inclusief lunch, vervoer en examen t.w.v. € 31,50

Theorie in 1 dag? Doen!

Geen rijbewijs zonder theorie examen, maar dat wist je natuurlijk al wel. Dat je deze theorie in 1 dag al in the pocket kan hebben, dat is misschien minder bekend. Natuurlijk wil ook jij het liefst zo snel mogelijk af zijn van dat vervelende iets dat auto theorie leren heet. Je hebt immers vandaag de dag zoveel andere dingen te doen die zo veel leuker en interessanter zijn dan die saaie auto theorie. Maar, zoals gezegd, enige kennis van verkeersborden, verkeersregels en hoe het reilt en zeilt op de weg is uiteraard wel prettig als je de weg op gaat. En dat is zacht uitgedrukt, want ook al is auto theorie leren niet het meest leuke om te doen, zonder deze kennis wordt het eenvoudigweg een chaos in het verkeer. Door te kiezen voor theorie in 1 dag snijdt het mes aan twee kanten. Aan de ene kant beperk je de duur van het leren en aan de andere kant doe je toch de kennis op die je nodig hebt om achter het stuur plaats te mogen nemen.

CBR theorie in 1 dag

Als je kiest om de theorie in 1 dag te doen, dan is het goed om te weten dat alle kennis en vragen die je deze dag voorgeschoteld krijgt gebaseerd is op de CBR theorie. Het CBR, wat staat voor Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen, is de instantie bij wie je het theorie examen aflegt. De opleiders die de theorie in 1 dag opleiding verzorgen zijn allemaal op de hoogte van de manier waarop het CBR werkt. Met andere woorden, zij geven jou les in de stijl van het CBR, waardoor je goed voorbereid op het examen verschijnt. De opgedane theorie herken je in de vraagstelling en hierdoor kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. De opleiders die deze theorie in 1 dag voor hun rekening geven op interactieve wijze les. Zo komt de stof als het ware tot leven en blijft “het beter en langer hangen” bij je. Vanzelfsprekend krijg je ook veel oefenvragen en ook deze oefenvragen zijn gebaseerd op de CBR theorie en de CBR examens.

Meer over de cursusdag

Kiezen voor theorie in 1 dag doen betekent dat je kiest voor een totaalpakket. Het enige waar jij druk mee bent is het leren van de auto theorie en je voorbereiden op het examen. Randzaken, of liever gezegd randvoorwaarden, zoals lunch, koffie & thee, aanmelding voor het examen, vervoer van en naar de examenlocatie……het is allemaal in de dag en prijs inbegrepen. Het moge duidelijk zijn dat dit een heel groot voordeel is. Jij kunt je immers volledig richten op de theorie en het examen en al het andere wordt voor jou geregeld. Een betere voorbereiding dan theorie in 1 dag kun je je niet wensen.

Slagingspercentage

Tsja, moet je er nu wel voor kiezen om theorie in 1 dag te gaan doen? Hoe groot is de kans immers dat je slaagt. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig en snel te geven. Het slagingspercentage ligt hoog en natuurlijk heb je dit voor een deel zelf in de hand. Doe jij tijdens de theorie in 1 dag opleiding goed mee en ben je niet druk met andere zaken, dan is de kans zeer groot dat je slaagt. Zeker als je kiest voor aanbieders als turbotheorie.nl of nutheorie.nl. Het slagingspercentage ligt bij deze aanbieders van theorie in 1 dag tussen de 73 en 81 procent. Aanmelden voor theorie in 1 dag is eenvoudig en in slechts een paar muisklikken geregeld. Je kunt kiezen uit verschillende locaties. Zo kies je bijvoorbeeld voor theorie in 1 dag Den Haag, maar als theorie in 1 dag in Den Haag jou niet past of deze is al volgeboekt, dan kun je ook kiezen voor het volgen van deze cursus in plaatsen als Rijswijk, Leiden of Voorburg. Ook in Leiden, Rijswijk en Voorburg hebben deze aanbieders namelijk een locatie om de theorie in 1 dag cursus te geven. Vanzelfsprekend regelen zij ook hier alles voor je, zodat ook jij na 1 dag het theorie examen met goed gevolg aflegt. En nu nog de praktijk!!

 Autotheorie in 1 dag

Inclusief lunch

 Duidelijk en goede uitleg

Meest gestelde vragen

Zoek het antwoord in de veelgestelde vragen.

We starten ’s morgens vroeg al om kwart over zeven met onze spoedcursus. Rond de klok van half drie doe je examen. Uiteraard zijn er voldoende pauzemomenten ingebouwd in de dag. Tijden zijn bij benadering en kunnen per locatie verschillen. Uiterlijk één week voor de start van de cursus sturen we je een mail waarin de exacte tijden staan. Eind van de middag zit de cursusdag erop.
Wanneer je je in hebt geschreven voor de cursus “theorie in 1 dag” dan betekent dit dat wij jou ook inschrijven voor een examenplek bij het CBR. Dit zal op zelfde dag zijn als de dag van de cursus, want hoe kan je anders binnen een dag in één keer slagen? Wij regelen alles, het enige dat jij moet doen is zorgen voor een geldig wettelijk toegestaan legitimatiebewijs en het checken van jouw mail.
Theorie-Line is er trots op dat wij jou de theoriecursus aan kunnen bieden voor slechts € 99,-. Dit is een all-in prijs, dus inclusief de kosten voor het examen, drankjes, de lunch en het vervoer naar het de examenlocatie van het CBR. Betalen doe je vooraf door middel van het veilige en vertrouwde iDeal.

Wij zoeken altijd naar een locatie die dicht in de buurt van een station of in de buurt van het CBR is gelegen. Zo is de locatie voor jou altijd gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. In de mail, die je uiterlijk één week voor de aanvang van de cursus ontvangt, laten we je precies weten waar je moet zijn.
Een week voor de start van de theoriecursus ontvang je van ons oefenmateriaal (via email). We raden je aan om dit oefenmateriaal even door te kijken. Wij verplichten je niet om van tevoren hele boeken door te nemen of allerlei zaken in je hoofd te stampen. De theoriecursus is dusdanig opgebouwd dat je de stof ook zonder kennis vooraf makkelijk tot je neemt, waarbij er veel herhaalt wordt om de stof goed te laten landen. Natuurlijk komt alle theorie aan bod. Het is uiteraard wel logisch dat je met enige kennis vooraf op de dag zelf de stof sneller en makkelijker begrijpt. De keuze is aan jou!
Een slagingsgarantie kunnen wij jou niet geven. Want hoe graag we het ook zouden willen, we mogen je niet helpen tijdens het afleggen van het examen. Uit ervaring weten we wel dat als je goed oplet tijdens de cursus en als je de Nederlandse taal beheerst slagen geen enkel probleem hoeft te zijn. Wij halen natuurlijk alles uit de kast om jou zo optimaal voorbereid als mogelijk op examen te laten gaan. Check onze FB pagina maar eens en check wat cursisten voor jou van ons vinden.
Let je tijdens de cursus goed op en spreek je goed Nederlands? Dan moet slagen voor jou geen probleem zijn. Hoewel het natuurlijk altijd beter kan zijn wij trots op de resultaten met betrekking tot slagingspercentages die gepubliceerd zijn door het onafhankelijke vakblad “Verkeerspro”.